Videla sam da se LJUBI SA TAKIJEM Žana iznela sav prljav veš Teodore Delić, uključila se i Maja

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2023, 09:59

"Videla sam da se LJUBI SA TAKIJEM" Žana iznela sav prljav veš Teodore Delić, uključila se i Maja

Iako nije član Bele kuće, već "samo" otac jedne od najpoznatijih rijaliti učesnica, Taki je neretko spomenut u "Eliti". Ovaj put otkrivene su neke nove informacije u vezi njega i njegove veze sa Teodorom Delić, koju je ispratio u karantin pri ulasku na imanje u Šimanovce.

U toku večeri bila su aktuelna "Pitanja gledalaca", te je voditelj Milan Milošević sve nedoumice publike delio da ukućanima "Elite".

Na rad je došlo i pitanje za Lazara Čolića Zolu, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ticalo Delićeve. Međutim, to pitanje je otvorilo Pandorinu kutiju kad je u pitanju njen odnos sa Radomirom Marinkovićem Takijem.

- Kako komentarišeš to što je Zola rekao Miljani da ga svaki put kada te pogleda, ti ga gledaš? -glasilo je pitanje.

- Komentarišem da je laž i bacanje rovca. Još jedna laž u nizu - rekla je Teodora.

- Večeras izgleda gledaoci lažu sve - rekao je voditelj.

- Videćemo sutra -rekao je Bebica.

- Miljana mene konstantno ispituje za razne devojke, može biti Teodora, mogu biti neke druge slobodne devojke. A večeras se desila jedna situacija gde mi je Miljana prebacila kako Teodora gleda u mene, čak i neki drugi ljudi mogu to potvrditi -rekao je Zola.

- Da, sedeli smo tu i ja sam mu rekla da je pogleda jer gleda u nas. To je istina - rekla je Miljana.

- Neću da se pravdam i to je to - rekla je Teodora.

- Tamara, zašto si prenela Mileni kako je Teodora Delić ponela dve Takijeve majice sa sobom u rijaliti? - glasilo je pitanje.

- Jer su mi želeli videti leđa, Nenad je rekao da sam folirant i da jedva čeka da mi maše na izlasku. Teodora je u pušionici rekla da je preduboko ušla u ovaj odnos i da ne zna kako da se izvuče sada - odgovorila je Tamara.

- Ona je unela dve majice sa slikama sa Takijem i tražila je kako da ih sakrije - rekla je Milena.

- Nikada nisam bila sa Takijem u ljubavnom odnosu - rekla je Teodora.

- Ja sam videla slike na kojima se ljubi i prisni su, kao i slike u tangama u njegovom telefonu. Taki ima tvoje nage fotografije u telefonu - rekla je Žana.

- Mnogi su mislili da ću ja napasti Teodoru kada uđem. Ona je po meni skroz okej i Taki nikada nije rekao ružnu reč za nju - rekla je Maja.

- Ja ne verujem da je ona bila sa Takijem - rekao je Bebica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.