Veče glamura: Šminka i frizure zvezda na dodeli “American Music Awards”

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče glamura: Šminka i frizure zvezda na dodeli “American Music Awards”

Kao i svaka holivudska dodela nagrada, i preksinoć održana ceremonija American Music Awards zapravo je bila parada novih modnih i beauty trendova. Gven Stefani, sestre Džener, Selena Gomez…crveni tepih vrveo je od poznatih dama, a mi vam donosimo detalje o frizurama i mejkapu koje su odabrale za ovu priliku.

Dženifer Lopez

Popularna pevačica i glumica, a ovom prilikom i voditeljka dodele nagrada, odlučila se za sve popularniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << visoku punđu i šminku u prirodnim tonovima.

Gven Stefani

Lepa plavuša usne je naglasila karminom boje mesa. Za frizuru je inspiraciju očigledno pronašla u stilu čuvene Brižit Bardo – jedan deo svoje platinastoplave kose je podigla, dok je ostatak nehajno padao preko ramena.

Ostale frizure i mejkap zvezda pogledajte na portalu “Lepota i zdravlje“.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.