Vanja OVIM POTEZOM zauvek obrisala Ša? Pošto se nije pojavila na suđenju, uradila što i VEĆINA ŽENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023, 18:46

Vanja OVIM POTEZOM zauvek obrisala Ša? Pošto se nije pojavila na suđenju, uradila što i VEĆINA ŽENA

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova i dalje zakonita supruga, tiktokerka, uskoro bi trebalo da se razvedu. Međutim, ona se navodno nije pojavila na ročištu, a odlučila se za još jednu promenu.

Tiktokerka Vanja Aleksić razvodi se od repera Nenada Aleksića Ša.Ona je napustila Nenadov stan i život malo pre njegovog ulaska u rijaliti, a od tada se samo jednom oglasila.

Kako je Ša otkrio tokom razgovora sa Markom Đedovićem u "Eliti", on je 17. novembra na kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napustio imanje, kako bi otišao na sud. Međutim, Vanja se tamo navodno nije pojavila.

Poznato je da žene nakon razvoda ili raskida promene frizuru, kao neki način da olakšanja, pa je isto uradila i ona.

Skratila je svoju plavu kosu i na Instagramu se pohvalila promenom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TO ŠTO JE URADILA NIJE U REDU" Otac Nenada Aleksića Ša progovorio o bivšoj snaji, otkrio ZBOG ČEGA NIJE DOŠLA NA SUD DA SE RAZVEDE

Izvor: Blic, 22.Nov.2023, 09:16

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja Aleksić ubrzo nakon svadbe doneli su odluku da se razvedu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.