VRHUNAC BIZARNOSTI! Manija za Tinom Tarner nakon njene smrti, a mnogi ne znaju KAKO SE ZAPRAVO PEVAČICA ZVALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 14:23

VRHUNAC BIZARNOSTI! Manija za Tinom Tarner nakon njene smrti, a mnogi ne znaju KAKO SE ZAPRAVO PEVAČICA ZVALA

Morbidno!

Pevačica Ana Mej Bulok, javnosti poznatija kao Tina Tarner, preminula je u 83. godini života.

Vest o njenoj smrti je potresla ceo svet, a ono što je posebno bizarno jeste činjenica da na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram raste broj pratilaca.

Dan nakon što je umrla, pokojnu pevačicu zapratilo je još 100.000 ljudi, a sada ima 1.200.000. pratilaca i ta brojka samo raste.

Podsetimo, karijera Tine Tarner >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je trajala više od 60 godina. Nije je dugo bilo na javnoj sceni jer se godinama borila sa bolešću, imala je rak creva, patila od visokog krvnog pritiska, a kako su njeni predstavnici saopštili, kraljica rokenrola umrla je prirodnom smrću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nisu u pitanju sinovi: Ova osoba će naslediti ogromno bogatstvo Tine Tarner

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 10:11

Tina Tarner je tokom svoje karijere stekla ogromno bogatstvo koje se procenjuje na približno 250 miliona dolara...Hello piše da je pevačica godinama pre smrti rešila pitanje svoje imovine i da je većinu, ako ne i sve, prepustila svom suprugu Ervinu Bahu...Pevačica je bila u braku sa nemačkim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.