VREME NASILJA! Marko bije, Bora udara Macu - a maloletna Mina LOMI SVE PRED SOBOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME NASILJA! Marko bije, Bora udara Macu - a maloletna Mina LOMI SVE PRED SOBOM! (VIDEO)

Raspad sistema.

Sinoć je bilo mnogo nasilja u rijalitiju "Zadruga". Na žurci je izbila opšta tuča (pogledajte OVDE), pre toga je Bora Santana udario Macu Diskreciju  , a Marko DNK je izbačen iz šoua jer je prebio Milana Miloševića (više OVDE).

Pogledajte OVDE kako je Divna DNK prodala muža Marka odmah posle izbacivanja. 

U celom tom haosu, izgleda da je malo ko primetio da je i maloletna Mina Vrbaški imala nervni slom. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je opet ljubomorisala zbog Nemanje Đerića Đeksona, a u jednom trenutku je potpuno izgubila kontrolu i počela da lomi tanjire i stolice.

- Ja imam 17 j**enih godina! Moje emocije nisu na izvol'te! Boli me k**ac za sve! - urlala je Mina, a usput je sve vreme vrištala.

Đekson se kasnije požalio da ne sme da pipne ni jednu drugu ženu u rijalitiju, jer je Mina užasno ljubomorno.

- One mi govore: "Nemoj Nemanja, ubiće me Mina!" - rekao je Đekson.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.