VRATILA SE BIVŠEM? Dara Bubamara Vaskrs proslavlja u krugu porodice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2017, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATILA SE BIVŠEM? Dara Bubamara Vaskrs proslavlja u krugu porodice!

Porodica na okupu.

Dara Bubamara će uskršnje praznike provesti radno, ali je nedelja rezervisana za tradicionalno porodično okupljanje.

Pevačica će najveći hrišćanski praznik provesti sa sinom Kostom, kao i sa njegovim tatom Milanom Kesićem u Futogu, u domu njegove tetke, koja ujedno i brine o njihovom nasledniku.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Apr 12, 2017 at 9:24am PDT

Novosađanka je do detalja ispričala kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgledaju praznici u njenom domu.

- Bajkovito, ali samo zbog toga što je kuća sređena u duhu praznika. Ali ja nikad ne osetim tu prazničnu euforiju jer uvek radim. Tako sam za veliki petak bila u Švajcarskoj, a danas na Veliku subotu pevam u Nemačkoj. Posle toga se odmah vraćam kako bih bila malo sa sinom za Uskrs, ali već uveče ću pevati na Srebrnom jezeru.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Mar 28, 2017 at 2:14pm PDT

- Uskrs ću provesti, kao i svake godine, uvek s najmilijima u Futogu kod Novog Sada. Od rodbine će biti bake, deke, sin Kosta, njegov tata Milan sa svojim roditeljima, moj brat, snajka i njihova ćerkica. Dolazi nam rodbina iz Pariza. Ma, to će biti prava fešta. Tucaćemo se jajima, uživati u specijalitetima koje priprema Milanova tetka koja inače i čuva naše dete - izjavila je Dara za "Kurir".

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Apr 14, 2017 at 2:40am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.