VODITELJKA PINKA KIDA POLE DANCE Tanja Rađenović izvodi akrobacije oko šipke, ovaj sport obožava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 13:33

VODITELJKA "PINKA" KIDA "POLE DANCE" Tanja Rađenović izvodi akrobacije oko šipke, ovaj sport obožava!

Navikli smo na nju u dosta drugačijem izdanju.

Voditeljka Nacionalnog dnevnika Tanja Rađenović u studiju vesti uvek je svedeno obučena, u odela, sakoe i košulje, sa urednom frizurom i šminkom, sve u skladu informativne emisije koju vodi.

Tanja je uvek na visokom mestu najbolje stilizovanih dama sa javne scene, a voditeljka se ne libi da pokaže svoje telo u bikiniju, pa se na njenom Instagramu mogu naći i fotografije ovog tipa. Pored toga, ona je sada otkrila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poseduje talenat za ples, a ovom hobiju ujedno može i da zahvali zbog vitke i zategnute figure.

A post shared by Tanja Radjenovic (@radjenovicka_royalgardens)

Tanja je objavila sliku sa treninga popularnog "pol densa", gde se pleše oko šipke uz razne akrobacije koje mišiće na telu oblikuju do savršenstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.