(VIDEO) OVO NIJE BILO NA TV! Tuča u BEKSTEJDŽU Zadrugovizije!? Pojavio se NECENZURISANI snimak HAOSA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OVO NIJE BILO NA TV! Tuča u BEKSTEJDŽU Zadrugovizije!? Pojavio se NECENZURISANI snimak HAOSA

Nasrnula!

Branislav Radonić Brendon i Biljana Micić nastupili su zajedno na "Zadrugoviziji" ali nije sve išlo po planu zbog čega je Biljana potpuno odlepila.

Naime, ona je računala da će Brendon pokazati svoj talenat ali se nije nadala da će Radonić odjednom promeniti koreografiju i nju baciti u potpuno drugi plan.

Oni su se posle nastupa uputili ka bekstejdžu gde su počeli da se žestoko raspravljaju.

- Mene bi bilo sramota da kriviš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekog zbog tvog neuspeha, sramoto. Vičeš na mene, a jedva si došla do scene - rekao je Brendon Biljani, koja je pokušala da ga udari.

- Umukni, ućuti, nemoj da mi se obraćaš, ti si mene ponizio. Ne mogu da verujem šta si uradio - vikala je Biljana na njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.