VEZIVAO JU JE ZA RADIJATOR, PA MU PISALA PESMICE! Jelena otkrila da je saznala da je Ana varala Zvezdana Slavnića

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 08:02

"VEZIVAO JU JE ZA RADIJATOR, PA MU PISALA PESMICE!" Jelena otkrila da je saznala da je Ana varala Zvezdana Slavnića

"Javila mi se osoba koja je bila sa Anom dok je ona bila sa Zvezdanom."

U sinoćnjoj emisiji "narod pita" Darko Tanasijević je na Pink televiziji ugostio Jelenu Golubović i Lepog Miću.

Potegla se tema odnosa Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, pa je Golubovićeva izjavila da nikada nije imala lepo mišljenje o njoj, budući da je bila vrlo kontradiktorna po pitanju Slavnića.

Gledalac koji se javio u prgogram je otkrio da je zaljubljen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Anu, a potom je Jelena nastavila sa svojim izlaganjem o Ćurčićevoj:

- Ja sam poslao snimak i sliku za "Zadrugu 7"...Pa nisam bio u vezi s Anom, ali sam zaljubljen emotivno u nju. Mene je potresla Anina ljubavna priča. Kaži ti meni Jelena kako bi ti postavila snimanje srpsko ruskog top gana - rekao je gledalac.

Besplatne savete neću da vam dajem, nisam učila školu da bih vam dala savet besplatno - rekla je Jelena.

Voditelj je nakon uključenja porazgovarao sa gostima.

- Jelena ti si izašla iz "Zadruge" u januaru, ušla je potom Ana Ćurčić. Pratio je čitav Balkan taj ljubavni trougao. Kakvo je tvoje mišljenje o toj situaciji - pitao je Darko.

- Često se dogodi kada ne pratim i ne znam, Ana mi nekeko u stratu nije legla. Pratila sam ulazak samo da ne legne u moj krevet. Ne dopada mi se kad je neko kontradiktoran. Jedan dan voli Zvezdana, drugi dan ga ne voli, treći dan je vezivao za radijator. Ja bih uramila Anđelinu sliku. Ako je to istina, onda čujem piše mu pesmice i tako dalje. Kakva god da sam ja, može neko da me voli ili ne, ali sam se držala mog stava - rekla je Jelena.

- Sada kada se sve završilo i kada vidimo da su Anđela i Zvezdan raskinuli, a Ana i Aca Bulić ušli u vezu, da li te buni - pitao je Tanasijević.

- Kada je Zvezdan rekao da ostavlja Anu, ja sam mu čestitala i rekla mu da mi ne znamo da li ona njega vara. Javila mi se osoba koja je bila sa Anom dok je ona bila sa Zvezdanom. Podržala sam kod Zvezdana iskrenost - rekla je Golubovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.