Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz STEFANA KARIĆA u Zadrugu 3 ulazi i ONA!

Već nekoliko dana, mediji bruje o učesnicima nove sezone rijalitija “Zadruga”. Nakon što je potvrđeno da u rijaliti ulazi Stefan Karić, još jedno ime počelo je da se provlači. Reč je o Nataši Šaviji, nekadašnjoj zvezdi “Parova” koja je, po napuštanju kontroverzne vile, postala kreatorka. – Uželela sam se rijalitija. Želim da ispromovišem svoje haljine, The post Uz STEFANA KARIĆA u Zadrugu 3 ulazi i ONA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Krenulo me u životu: Suzana Perović ulazi u Zadrugu 3!

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2019

Majka Save Perovića, Suzana, već se oprobala u rijalitiju “Zadruga”, a sada postoji mogućnost da je gledamo i u novoj sezoni. S obzirom na to da dobija mnogo pitanja o novom učešću, bivša zadrugarka je rešila da otkrije kakvo je stanje kada je “Zadruga 3” u pitanju. Suzana je na svom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.