Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023, 11:59

Uspomene Janjuševe MAJKE sa pokojnim sinom Mihailom slamaju srca - nije bila svesna da će oduzeti život

Njoj je sigurno najteže dok treba da sahrani svog najmlađeg sina.

Najmlađi brat  rijaliti takmičara "Elite 7" Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje u žaslotsi.

Mihailova smrt, odigrala se 25. decembra, iznenadila je mnoge u javnosti pošto je na društvenim mrežama izgledao uvek nasmejan.

Janjuša su momentalno izveli iz "Elite", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa mu saopštili vest o smrti rođenog brata, nakon čega se on oglasio putem Instagram profila:

- Da smo se barem zagrili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo punu torbu slatkiša, tad si me najviše voleo od svih, kad si u dubku prvi put rekao mama tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo mili moj. Kako si samo bio nemiran svi te grili, a ja se radovao...Sećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa seširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši, kako ja to sada nekome da kažem kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor a svaki je bio tačan.. kako da kažem nekome da sam te najvise voleo...kako da kažem da kad sam te vodio u zooloski vrt imao si 6 godina a ja 16, kako mili moj da ovo preživimo - navodi u objavi.

Mihailo nije često posećivao porodicu, a sa braćom nije uopšte razgovarao, što Janjuša sada posebno izjeda. Međutim, Mihailo je čuvao uspomene sa majkom, pa je iste i delio putem društvenih mreža.

Na drugoj se našalio sa njom i okačio Instagram sliku na kojoj se dopisao:

- Majka me kulira - stoji u objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.