Uroš Stanić se ZALETEO KROZ STAKLO: Obezbeđenje opasalo Belu kuću, opšti HAOS zbog Aneli i Janjuša

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2023, 22:11

Uroš Stanić se ZALETEO KROZ STAKLO: Obezbeđenje opasalo Belu kuću, opšti HAOS zbog Aneli i Janjuša

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" izbio je neviđeni haos kada su se Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić sukobili. Sukob je otišao malo daleko.

Uroš Stanić večeras, u emisiji "Pitanja gledalaca" polio Jovanu Cvijanović i pljunuo Marka Janjuševića Janjuša zbog toga što su se poljubili pred svima. Uroš se iznervirao zbog toga što Janjuš povređuje Aneli Ahmić, koja je ušla u žestok sukob sa njim.

Janjuš je potom izneo da ga je Aneli terala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da budu intimni i da je pipa po intimnim delovima tela, a ona je udarila na njegovu suprugu. Skandalozni sukob je eskalirao  iz spavaće sobe i nastavio u dvorištu, a obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno, kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

Međutim, dok su se njih dvoje svađali i vređali, Uroš je uradio nešto šokantno.

Poput Zvezdana Slavnića prošle godine, Uroš se zaleteo u staklo, ali se, na svu sreću, nije povredio.

Detaljnije POGLEDAJTE OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.