Urnebesno, pogledajte TV grimase naših pevačica! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 20.Nov.2013, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesno, pogledajte TV grimase naših pevačica! (Foto)

Kada gostuju u emisijama, naše pevačice često zaborave da su pred kamerama, pa onda kreće ono najsmešnije. One se opuste i počnu da prave razne grimase, a mi smo samo za vas izdvojili nekoliko najzanimljivijih.

Iako sve one strepe kako će se slikati pred TV kamerama i pred objektivima fotografa, omaknu im se i ovakve situacije. Kako snimanja nekada traju i po nekoliko sati, normalno je da im popusti pažnja i da ne mogu da se kontrolišu. Kraljica u pravljenju grimasa svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je Maja Nikolić i njeno kolutanje očima, otvaranje usta. Tu negde je i Vesna Vukelić Vendi. Ni Seka Aleksić nije ništa bolja od prethodne dve.

Pored gore navedenih izdvojili smo još i Radu Manojlović, Cakanu, Zlatu Petrović, Divnu Karleušu i Gogu Sekulić. Sve one strepe od ovakvih slika, ali mi se nadamo da će ih zabaviti i nasmejati kada ih budu videle.

Autor: Goran, Foto: TV Frame

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.