Uradila je već usne, vilicu i zube a sada Iva Grgurić se odlučila da PONOVO poseti doktora i da uradi OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 16:33

Uradila je već usne, vilicu i zube a sada Iva Grgurić se odlučila da PONOVO poseti doktora i da uradi OVO

Šta li će sledeće da uradi ostaje nam da saznamo...

Dobar deo glavne nagrade koju je osvojila pobedom u trećoj sezoni rijalitija “Zadruga”, Iva Grgurić je uložila doslovno u sebe.

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

Ona je povećala usne, korigovala vilicu, menjala zube, uradila popularne “mačje oči” i novom metodom ispravila nos, a sada je operisala i poprsje.

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

– Pre sedam godina sam stavila silikone u grudi, pa sam rešila da ih zamenim. Nisam imala nikakvih komplikacija, to sam uradila preventive radi. Koliko vodim računa o svom izgledu, duplo više polažem na zdravlje. Operacija je prošla uspešno, ja sam dobro. Sada sledi dvonedeljni oporavak – otkrila je Iva.

– Najbitnije je da sam ja zadovoljna, ne mora niko drugi da bude – osvrnula se Grgurićeva na komentare da je “promenila lični opis”, a potom dodala:

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

– Filip je moja najveća podrška. Ne znam šta bih bez njega. Toliko je pažljiv da nemam reči. Oporavak je lakši uz njega!

– Ona je bila nezadovoljna svojim grudima, pa je rešila da ih menja. Jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati – nadovezao se kratko i Filip.

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.