Ukrala je 500.000 evra da bi brata izvukla IZ ZATVORA Durdžić nakon skandala progovorio, SLUČAJ PREUZIMA SUD?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 23:53

"Ukrala je 500.000 evra da bi brata izvukla IZ ZATVORA" Durdžić nakon skandala progovorio, SLUČAJ PREUZIMA SUD?

Šok saznanje izašlo iz kuće Durdžića!

Asmin Durdžić, bivši partner učesnice "Elite" Aneli Ahmić, oglasio se prvi put nakon što ga je bivša izabranica prethodne noći javno optužila da voli i muškarce.

Aneli je posle video-poziva koji je imala sa sestrom Sitom razgovarala s Markom Đedovićem, sa kojim je podelila najdublju intimu iz bračnog kreveta, a sada se oglasio i Asminov otac, Mustafa.

- Ljudi, vi ste svedoci svih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužbi porodice Ahmić na račun mog sina Asmina. Bili ste svedoci i mojih komentara, koje nije bilo baš prijatno čitati. Sada znaš zašto se neću žrtvovati za Noru, a ako ne znaš, reći ću ti. Oni nemaju karakter i u stanju su da me optuže za nezamisliva dela, a znate da dok vam se ne dokaže da ste nevini, ostajete bez bubrega. Štaviše, došlo je vreme da kažem da je tačno da je Aneli ukrala preko 500.000 evra i da je tim novcem plaćena sloboda njenog brata, a da je njen verenik životom platio taj novac. To što sam napisao da je sloboda njenog brata plaćena sa oko milion maraka, to mi je Aneli rekla -stajalo je u Mustafinoj objavi.

"Ne razumem, Mustafa, zašto je tvoj sin imao posla sa takvom mafijašicom ako je to sve znao! Takve osobe su u stanju i tvojoj porodici najveće zlo da naprave", "Da je znao ne bi bio sa njom... sa tom kriminalkom! Užas porodica, ne dao bog nikom tako nešto! Šta su ljudi preživeli", "Kuku i lele u šta je sve ova porodica upetljana, daleko mi kuća od njih", "Pa ovo se ne zna ko je luđi od koga... a jeste se Janjuš usrećio", "Ne možeš oprati sina, voli vibrator", "Ovo je slučaj za Strazbur, za sud za ljudska prava" - nizali su se komentari na mreži.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.