Ugrađena su mi 2 bajpasa i 1 stent, ali sada sam još gora Vesna Zmijanac PRVI PUT u emisiji nakon operacije, evo kako izgleda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 00:59

"Ugrađena su mi 2 bajpasa i 1 stent, ali sada sam još gora" Vesna Zmijanac PRVI PUT u emisiji nakon operacije, evo kako izgleda (VIDEO)

Pevačica je dugo imala problem sa dotokom krvi u srce, pa je nedavno operisana u jednoj bolnici u Beogradu. Ona se sada pojavila kod Ognjena Amidžića i otkrila šta joj je nakon operacije zabranjeno, ali i da li se pridržava saveta koje je dobila od lekara.

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je večeras u emisiji "Amidži šou" pevačicu Vesnu Zmijanac, koja se prvi put u jednoj TV emisiji pojavila posle operacije srca koju je nedavno imala.

Na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisije je, na pitanje voditelja da li je sada sve u redu sa njenim zdravljem, odgovorila:

- Jeste ok, popravila sam se! Ugrađena su dva bajpasa i jedan stent. Mogla sam da prođem i bez toga da sam bila malo bolja, malo hlebića i tako tih stvarčica, ali dobro... - rekla je Vesna i dodala:

- Mislim da to nema toliko veze samo sa hranom. Način života, vidiš koje doba, a ti mene cimaš! Došla sam iz Čačka - rekla je, a na pitanje da li se sada pridržava saveta lekara i živi drugačije, Vesna kaže:

- Sad sam još gora! Sad su mi dali krila, sad se junačim tek! Kažu sad:"Možeš koliko hoćeš", sad koliko ja odlučim. Ne moram baš da vučem kofere - ispričala je ona, a svi su primetili koliko pevačica sada dobro izgleda.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.