UŽAS! SLOBI NIJE DOBRO! Steže me, DAVI! Lekovi NE VREDE! U bunilu reče Luni ZASTRAŠUJUĆE REČI! Očajna! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS! SLOBI NIJE DOBRO! Steže me, DAVI! Lekovi NE VREDE! U bunilu reče Luni ZASTRAŠUJUĆE REČI! Očajna! (VIDEO)

Mučne scene u "Zadruzi"!

Stanje Slobe Radanovića sve je gore, i po svemu sudeći, dramitična događanja u "Zadruzi" guraju pevača u depresivno stanju, koje već izaziva i fizičke simptome.

POSTOJI LI RAZLOG? Evo kako je Jelena Krunić PONIZILA Slobu! Još jedna koja... ŠOK (VIDEO)

- Steže me ovde... Davi! Ne mogu više da gledam ove ljude - žalio se on Luni Đogani dok su šetali po dvorištu. Iako je bilo hladno, on nije želeo da se vrati u kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer mu je muka od ukućana, a otkrio je Luni i da mu nisu pomogli lekovi koje mu je produkcija dostavila.

Luna je bila potpuno očajna jer nije mogla nikako da mu pomogne, i neuspešno je pokušavala da ga ubedi da se isključi iz dešavanja u kuću, dok je on ponavljao da to ne može da uradi... Pogledajte ove zaista mučne scene:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.