POSTOJI LI RAZLOG? Evo kako je Jelena Krunić PONIZILA Slobu! Još jedna koja... ŠOK (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 03:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTOJI LI RAZLOG? Evo kako je Jelena Krunić PONIZILA Slobu! Još jedna koja... ŠOK (VIDEO)

Do sad su sve bile bezopasne naspram ove!

Ulazak Jelene Krunić napravio je veliki prasak, a zadrugari su je dočekali više nego raširenih ruku, i oni sa kojima se zna od ranije, ali i neki koji po prvi put treba da je upoznaju. Tako je bilo i sa Slobom!

Ipak, Jelena je samo prošla pored pevača. Ova scena je bila jako neprijatna jer je Krunićeva išla od svakog do svakog kako bi se rukovala. Slobu je preskočila...

- Pa nemoj da te čudi ni da je ona protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tebe, sedi, navikao si - poručila mu je Luna.

Kako je ova scena izgledala pogledajte putem našeg video snimka:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS! SLOBI NIJE DOBRO! Steže me, DAVI! Lekovi NE VREDE! U bunilu reče Luni ZASTRAŠUJUĆE REČI! Očajna! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018

Mučne scene u "Zadruzi"!..Stanje Slobe Radanovića sve je gore, i po svemu sudeći, dramitična događanja u "Zadruzi" guraju pevača u depresivno stanju, koje već izaziva i fizičke simptome...POSTOJI LI RAZLOG? Evo kako je Jelena Krunić PONIZILA Slobu! Još jedna koja.. ŠOK (VIDEO)..- Steže me...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.