UŽAS - DUŠICA PRIJAVILA POLICIJI UČESNIKE ZADRUGE: Jeziva poruka voditeljki zgrozila sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS - DUŠICA PRIJAVILA POLICIJI UČESNIKE ZADRUGE: Jeziva poruka voditeljki zgrozila sve

Besna...

Dušica Jakovljević opet je na meti ostrašćenih fanova, ali pretnje deci ne toleriše.

Omiljena voditeljka je do sada tolerisala sve uvrede i kletve koje je dobijala na svoj račun, ali ovog puta su je zabolele kletve, koje su bile upućene na račun njene dece.

- Ta poruka je jako osetljivo napisana zbog tog izraza "medvedići" u kontekstu moje dece. Dobila sam apsurdnu poruku zbog benigne šale na račun nečega što je izgovoreno u rijalitiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mislim da niko nema prava da mi spominje decu i da samo monstrum može tako nešto da napiše. Nisam voditelj koji želi da se svidi po svaku cenu. Ne plašim se da imam i antifanove i mislim da je najbitnije da ljude ne ostavljam ravnodušnim, ali mi je neverovatno da uopšte sroče tako nešto. Jednom sam prijavila policiji te pretnje. Mislim da je predaleko otišlo to sa društvenim mrežama. Ja uglavnom ne dajem prostor tome jer ljudi koji šalju pretnje traže reakciju. Oni žive za to da se pohvale komšinici kako ste ih blokirali na društvenim mrežama. Nikad nikome nisam odgovorila sa "da bogda", ali nismo svi isti - kaže Dušica i upozorava:

- Ne bih nikome preporučila da krene na mene jer loše će da se provede!

Inače, pretnja je usledila nakon što su Dalila i Dejan Dragojević napustili rijaliti, a Dušica se našalila na račun igračke koju im je Miljana pokvasila.

- Smeješ se za nogice od mede, treba ti doktor... Pazi da te bog ne kazni, pa tvojim medvedićima zatreba doktor - glasila je poruka na koju je Dušica odgovorila uživo u programu.

- Sram vas bilo! Sram da vas bude! Zagrlite i poljubite decu ako ih imate i možda ćete biti bolji čovek nego danas!

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Aug 3, 2019 at 6:54am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DUŠICA PRIJAVILA POLICIJI UČESNIKE ZADRUGE: Jeziva poruka voditeljki zgrozila sve!

Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2020

  Omiljena voditeljka Dušica Jakovljević je do sada tolerisala sve uvrede i kletve koje je dobijala na svoj račun, ali ovog puta su je zabolele kletve, koje su bile upućene na račun njene dece. – Ta poruka je jako osetljivo napisana zbog tog izraza “medvedići” u kontekstu moje dece. Dobila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.