UVEK JE IMALA NAJLEPŠE NOGE! Zvezdan se krišom udvarao Ani: Kamera snima, a ona se pravi da ne čuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 21:00

"UVEK JE IMALA NAJLEPŠE NOGE!" Zvezdan se krišom udvarao Ani: Kamera snima, a ona se pravi da ne čuje

Nove varnice među njima!

Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića mnoge zanima te dok sa jedne strane mnogi smatraju da će se do kraja sezone mnoge tajne još razotkriti, sa druge strane veliki broja gledalaca smatra da će se Ana i Zvezdan pomiriti do kraja Zadruge 6.

Jedan od snimaka na društvenim mrežama, koji pokazuje da postoji još privlačnost među njima je kada Zvezdan govori da je Ana uvek imala najlepše noge.

Podsetimo, ova tema je pomenuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nakon toga u emisijama, ali Ana tada se pravila da ne zna o čemu se radi.

Video koji se komentariše je snimljen za vreme jedne od proslava, kada Zvezdan sedi i priča sa Miljanom Vračevićem ispred "Dubioze", a Ana izlazi sa proslave.

Zvezdan joj je dobacio nekoliko puta ali se ona pravila da ga ne čuje.

- Uvek je imala najlepše noge, to niko ne može da joj ospori - rekao je Slavnić i smejao se.

Da li je ovo dokaz da postoje još uvek emocije prema njima i da li će doći do pomirenja nakon ovih komplimenata ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.