ISPLIVAO VIDEO: ANĐELA PRIZNALA DA JU JE ZVEZDAN UDARIO U GLAVU! Pokušala da se sakrije od kamera dok je pričala

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 17:25

ISPLIVAO VIDEO: ANĐELA PRIZNALA DA JU JE ZVEZDAN UDARIO U GLAVU! Pokušala da se sakrije od kamera dok je pričala

Ovde se jasno čuje o čemu govori.

Nedavno se u Zadruzi 6 povela tema da je navodno Zvezdan Slavnić udario Anđelu Đuričić, što je ona oštro demantovala uz reči da ukoliko bilo ko kaže da je on nju udario, da će ona tu osobu udariti.

Međutim, na internetu se deli snimak, gde se Anđela, tokom svoje veze sa Zvezdanom žali Mikici Bojaniću u pabu, pokušavši da se sakrije od kamera, ali pokazuje kako ju je Slavnić navodno udario.

Anđela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazuje na glavu i kako ju je zakačio, dok Mikica govori da nikome ne priča to:

- Zaj**avaš - rekao je on.

- Da, ja nikada ne lažem. To je na osnovu onoga sinoć, to su činjenice. Ja glupa nisam Mikice. Ja sve vidim - rekla je Đuričićeva.

- Pa je l' ja treba da ti kažem šta da radiš - pitao je Bojanić.

- Ne naravno, samo ti kažem - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UVEK JE IMALA NAJLEPŠE NOGE!" Zvezdan se krišom udvarao Ani: Kamera snima, a ona se pravi da ne čuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023

Nove varnice među njima!..Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića mnoge zanima te dok sa jedne strane mnogi smatraju da će se do kraja sezone mnoge tajne još razotkriti, sa druge strane veliki broja gledalaca smatra da će se Ana i Zvezdan pomiriti do kraja Zadruge 6...Jedan od snimaka na društvenim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.