UPLAŠENA KAKO ĆE JAVNOST REAGOVATI: Anabela i Gagi SUOČILI ćerku s realnošću - LUNA, KRIVA SI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2020, 17:23

UPLAŠENA KAKO ĆE JAVNOST REAGOVATI: Anabela i Gagi SUOČILI ćerku s realnošću - "LUNA, KRIVA SI!"

Đoganijevoj je sve ovo teško palo.

Anabela Atijas i Gagi Đogani bili su presrećni kada su ovog jutra ugledali ćerku Lunu Đogani koja je nekoliko dana provela odvojena od svih u delu imanja gde je zatvor.

Đoganijeva je želela da vidi kakve su reakcije svih nakon njenog raskida sa Markom i informacija koje su dobili da se ona videla sa Nenadom Sinđelićem Gastozom.

- Mislim, kriva si, pa si kriva - rekla je Anabela ćerki.

- Od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koga? I pitanja su samo da sam ja kriva - upitala je Luna.

- Od strane svih. Poprilično je u dobroj poziciji. Ja sam ispala da te nisam vaspitala, da sam te naučila da lažeš. Ermina isto, stala na Markovu stranu - odgovorila je Atijasova.

- Ma dobro, pusti Erminu - umirivao ju je Gagi.

- Ma nije dobro bre, neka se nosi. Mrtva je za mene. Devojka koja je bila u domu koju su roditelji ostavili ne može da se petlja u moju porodicu. Ja sam svoju decu volela najviše na svetu - rekla je Anabela.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

OPROBAJTE VIJUGE! Da li možete da rešite test sa Harvarda iz 1869. godine? (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.