UNAPRED OSMISLIO PLAN! Evo šta je Marko Miljković URADIO pred ulazak u Zadrugu, ima VEZE sa Lunom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2020, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNAPRED OSMISLIO PLAN! Evo šta je Marko Miljković URADIO pred ulazak u Zadrugu, ima VEZE sa Lunom!

Ovo mu je namera!?

Bivši dečko Lune Đogani i učesnik rijalitija Zadruga Marko Miljković, ponovo je sinoć ušao u Zadrugu. Kada su ga pitali kod Drveta mudrosti da li mu nedostaje Luna, on je rekao da je pitanje previše direktno, ali da mu nedostaje.

Lunini fanovi su veoma skreptični kada je u pitanju nastup Marka Miljkovića. Naime, Miljković je neposredno pred ulazak u Zadrugu odblokirao sve Lunine stranice, a to je izazvalo brojne komentare među njenim fanovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 Mnogi misle da on ima unapred smišljenu strategiju za pobedu.

 Oni smatraju da je Miljković odblokirao Lunu kako bi "ispeglao stvari" pred ulazak u Zadrugu, ali su mu i poručili da podršku Luninih fanova ima sam Gagi, njen otac.

SAVRŠENO IZVAJANA POZADINA U PRVOM PLANU! Bekvalčeva raspametila muškarce snimkom iz teretane! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.