ULAZI U ZADRUGU 3 - svi su ga ŽELELI ove sezone, a evo šta nam je sada OTKRIO - VEĆ IMA PLAN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULAZI U ZADRUGU 3 - svi su ga ŽELELI ove sezone, a evo šta nam je sada OTKRIO - VEĆ IMA PLAN (VIDEO)

Iskreno za naš portal!

Nenad Marinković Gastoz, nastupio je na festivalu "Ulaz" u četvrtak 11. jula, a publika je pevala sa njim u glas gotovo svaki hit.

Odmah po završetku tridesetominutnog nastupa, popričali smo sa pevačem kako bi preneo utiske čitaocima portala Srbija Danas.com.

❤️ LJUBAV ZA LJUBAV ! ❤️ Ova noga gura lose ljude, energetske vampire! goAWAY! 🤟🏻Potrudicu se da se malo jace fokusiram na sve vas koji ste vristali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pevali! Nema nazad vise! Pun gas, fokus na zivot, uspeh i karijeru! Sve sam stvorio sam, sa cistim obrazom i niko nikada nije mogao da kaze da me je neko probio,gurnuo,platio ili ulozio u mene. Kada sve steknes sam, pa nekad padnes, osecaj je bas los, ali red, rad i disciplina cine cuda! Idemo novi list ! Ali imam jos jedan festival i posle gotovo! Voli vas GALE BRALE ! ❤️😂

Објава коју дели #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) дана 10. Јул 2019. у 2:11 PDT

Vidno raspoložen, Gastoz je odgovorio na sva naša pitanja, a kako se bliži septembar, pitali smo da li planira da uđe u neki rijaliti (Zadrugu ili Parove).

Šta nam je odgovorio, poslušajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.