UKIDA SE DO DALJNJEG Vanredno u Zadruzi zbog korone! Mitrović poslao naredbu - dezinfekcija počela...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2020, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKIDA SE DO DALJNJEG Vanredno u Zadruzi zbog korone! Mitrović poslao naredbu - dezinfekcija počela...

Mora tako...

Vanredno stanje nastalo usled pandemije korona virusa pogodiće i učesnike rijalitija "Zadruga 3".

- Kod nas su preduzete sve mere - izjavila je za "Blic" voditeljka ovog TV formata Dušica Jakovljević za "Blic" i otkrila da se gostovanja pevača ukidaju do daljnjeg:

- Dezinfikuju se ruke kada se ulazi u prostorije televizije i snima se bez publike. Takođe u "Zadrugu" neće dolaziti gostujući pevači.

- Još uvek nemam strah, za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razliku od prethodnih situacija kad je bilo recimo bombardovanje. I kad su bile poplave ja sam bila deo ekipe na terenu i sećam se da sam tada došla na poziv čelnika televizije "Pink" direktno iz bolnice gde sam imala infekciju oka - dodala je Dušica, pa zaključila:

- Sada se svi usklađujemo sa situacijom, shodno uputstvima Željka Mitrovića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.