U BRAKU SA 20 GODINA STARIJIM KOLEGOM: Psihološkinja Nataša iz Crne svadbe druga je supruga slavnog srpskog glumca

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 19:00

U BRAKU SA 20 GODINA STARIJIM KOLEGOM: Psihološkinja Nataša iz "Crne svadbe" druga je supruga slavnog srpskog glumca

Malo ko zna njenu priču!

Psihološki triler "Crna svadba" počeo je svoj televizijski život od 23. oktobra, a gladaoce pored intrigantne priče interesuje i odabrana glumačka postavka.

U malom mestu u istočnoj Srbiji, Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije; inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << psihološkinju, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Ali time će samo otključati misteriju u kojoj se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima.

Jelena Đokić tumači psihološkinju koja u toku 10 epizoda novog TV ostvarenja biva apsolutno transformisana i pomerena događajima u kojima učestvuje.

- Zajedno sa Nemanjom ja je postavljam kao naizgled ostvarenu ženu koja je uspela u svakom pogledu. Poslovno, ona je psiholog, kriminolog i sudski veštak. Ona je i požrtvovana majka, i neko ko ima svojevrstan "kinki" odnos sa svojim bivšim mužem. Ta žena odjednom gubi te konce u rukama i kontrolu koju ima, a onda i sama postaje marioneta, da bi do kraja poprilično i sama nestala radi prelaska na viši nivo borbe, upravo zarad ćerke - ističe glumica povodom uloge za domaće medije.

Malo ko zna da je Jelena druga supruga poznatog srpskog glumca Svetozara Cvetkovića.

Par se venčao 2006. godine i imaju dvoje dece. Inače, Jelena je 20 godina mlađa od supruga.

Glumica je rođena u Splitu 1977. godine, ali tokom rata na ovim prostorima bila je prinuđena da se preseli u Srbiju. Njena porodica je odabrala Mladenovac. Nakon toga je sa porodicom otišla u Herceg Novi, pa upisala glumu na Cetinju.

Njih dvoje su se upoznali 2000. godine i već godinama uživaju u skladnom braku. Svetozar je u jednom intervjuu istakao da je u Jeleni našao pravog sagovornika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.