U 10.13 IM SE ISPUNILA NAJVEĆA ŽELJA! Seka i njen muž plakali ko kiša kada su prvi put ugledali sina Jakova!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 10.13 IM SE ISPUNILA NAJVEĆA ŽELJA! Seka i njen muž plakali ko kiša kada su prvi put ugledali sina Jakova!

Vest da se juče porodila Seka Aleksić, koja je na svet donela sina Jakova, oduševila je sve njene fanove i prijatelje, čestitke pljušte sa svih strana, a pevačici i njenom suprugu Veljku Piljikiću se tako ispunila najveća želja - da postanu roditelji.

Inače, bilo je planirano da se Seka porodi polovinom oktobra u Beču, ali mali Jakov je imao drugačije planove.

- Veče u domu Seke Aleksić proteklo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je kao i svako drugo, bez naznaka da će mali Jakov požuriti da dođe na svet. Sve je bilo spremno za odlazak u Beč, gde je sredinom narednog meseca bio zakazan Sekin porođaj. Međutim, kada je Seka počela da oseća bolove, shvatila je da će ih sin iznenaditi. Pozvala je doktorku kod koje je u Srbiji išla na preglede i ona joj je rekla da odmah ide u porodilište. Seka se brzo spakovala i uputila u privatnu kliniku, gde se porodila juče u 10.13. Bio je vrlo emotivan trenutak kada su babice donele sina Seki u naručje - ispričao je za "Alo" izvor blizak Aleksićevoj.

Foto: Instagram/seka_aleksic

Veljko je prisustvovao porođaju i presekao je pupčanu vrpcu, a i on i Seka su zaplakali kad su im babice prvi put donele sina! Bebine matične ćelije su pevačica i njen muž odmah poslali na čuvanje u Nemačku, a Piljikić se nije odvajao od supruge do jutra.

Foto: Instagram/seka_aleksic

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U 10.13 IM SE ISPUNILA NAJVECA ZELJA Seka i njen muz plakali ko kisa kada su prvi put ugledali sina Jakova

Izvor: medio.rs, 25.Sep.2016

Bebine matične ćelije su pevačica i njen muž odmah poslali na čuvanje u Nemačku, a Piljikić se nije odvajao od supruge do jutra..Vest da se juče porodila Seka Aleksić, koja je na svet donela sina Jakova, oduševila je sve njene fanove i prijatelje, čestitke pljušte sa svih strana, a pevačici...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.