Teško je podnela njegov izlazak! Benjaminova BIVŠA DEVOJKA NEUTEŠNA! Nije uspela da se sakrije od kamera...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško je podnela njegov izlazak! Benjaminova BIVŠA DEVOJKA NEUTEŠNA! Nije uspela da se sakrije od kamera...

Krišom plakala...

Ilijana Vagić je svojim ulaskom u sedmu sezonu "Parova", privikla veliku pažnju javnosti kada je stupila u ljubavnu vezu sa Božidarom Milovanovićem, koja se spletom okolnosti okončala.

Ova atraktivna plavuša ubrzo je shvatila da je privlači Benjamin Spahović, koji koji je važio za najpoželjnijeg muškarca u luksuznoj vili "Parova".

Između njih dvoje sevale su varnice kratak vremenski period, a zatim se ubrzo sve ugasilo, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Benjamin prevario.

Uprkost svemu tome, Ilijanu emocije nisu prošle, te ona nije mogla da se suzdrži, i kamera je zabeležila kako plače u toaletu, ni manje ni više nego zbog Benjamina.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ćerka Mileta Kitića je NEODOLJIVA LEPOTICA: Pevač progovorio o njenim MOMCIMA! "Ja kontrolišem..." (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIJE USPELA DA SE SAKRIJE OD KAMERE: Ilijana krišom PLAKALA u toaletu ZBOG BENJAMINA!

Izvor: Scandal.rs, 25.Okt.2018

Ilijana je svojim ulaskom u sedmu sezonu “Parova”, privikla veliku pažnju javnosti kada je stupila u ljubavnu vezu sa Božom, koja se spletom okolnosti okončala. Ova atraktivna plavuša ubrzo je shvatila da je privlači Benjamin, koji inače važi za najpoželjnijeg muškarca u luksuznoj vili “Parova”....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.