Teodora briznula u plač u Parovima kada je čula glas muža iz zatvora! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Jan.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodora briznula u plač u Parovima kada je čula glas muža iz zatvora! VIDEO

U rijalitiju Parovi, sinoć je bilo veoma emotivno tokom izbacivanja, a najveću pažnju privukla je Teodora kada su joj pustili poruku muža koji se nalazi u zatvoru.

Naime, produkcija Parova odlučila je da iznenadi Teodoru i pusti joj poruku supruga koji se nalazi na odsluženju zatvorske kazne: "Teodora, bori se do prvog mesta. Uskoro se ponovo čujemo, pozvaću opet. Ti znaš svoje, neka to bude tvoja tajna. Sve najbolje ti želim". Kada je čula njegov glas, Teodora >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je briznula u plač i jecajući prokomentarisala:

"Meni je sve ovo teško palo, jer uopšte nisam očekivala da će stvarno da se javi. Pogotovo što sam videla naše stare slike. Etore, baš mi nedostaješ i mnogo mi je drago što si se javio i što me podržavaš s obzirom na to kako sam se ja ponela i šta sam ja njemu uradila. I volim te mnogo, to je to", poručila je Teodora suprugu.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.