Telo gorile i pamet pavijana - PREŽIVEO je samo zato što... Žabac izneo brutalne tvrdnje o Kristijanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 22:55

"Telo gorile i pamet pavijana - PREŽIVEO je samo zato što..." Žabac izneo brutalne tvrdnje o Kristijanu

Oštre reči!

Kontroverzni biznismen, koji je često bio sa one strane zakona, Nebojša Tubić Žabac gostovao je u emisiji "Đir sa Memom", u kojoj je progovorio i o estradi, kao i o aktuelnom zadrugaru, Kristijanu Goluboviću, ne štedeći uvredljive reči za njega.

Voditelj je u jednom trenutku pitao kakav je Golubović u stvarnosti.

- Priroda se surovo poigrala sa njim. Dala mu je telo gorile, a pamet pavijana. Čovek koji ima mozak na rezervi, ne zna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da razmišlja. Zato je i preživeo, niko ga nije shvatao ozbiljno - rekao je Žabac.

- On je bio sitni lopovčić, koji je glumio ludilo - dodao je Žabac, a šta je sve rekao o Kristijanu i drugim temama možete poslušati u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.