Tajni ‘rat’ slavnih sestara: Kim i Kylie se nadmeću nagim selfijima

Izvor: Tracara.com, 16.Sep.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajni ‘rat’ slavnih sestara: Kim i Kylie se nadmeću nagim selfijima

(foto: Instagram/kyliejenner) Iako je ostatak porodice Kardashian dospeo pod lupu javnosti zahvaljujući Kim Kardashian, svima je i više nego jasno da najpoznatija rijaliti zvezda na svetu ne želi da dopusti da je bilo ko zaseni. To je još jedanput dokazala tako što je samo sat vremena nakon što se Kylie Jenner obnažila na Instagramu i za samo par sati pokupila preko milion lajkova, i ona objavila sličan selfi, ali na Snapchat-u. Mnogi komentarišu kako Kim ispada smešna jer se nadmeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sa mlađom sestrom, a naročito im je zapala za oko činjenica da nije smela da uđe u ‘otvorenu borbu’, pa tako nije postavila svoj selfi na istoj društvenoj mreži kako se ne bi dovela u rizik da ima manje lajkova. Ipak, Kim je otišla korak dalje od Jennerove, koja je pozirala u donjem vešu u boji kože, dok je ona pred objektiv stala bez ičega, rukom ovlaš pokrivši grudi, praktično potpuno otkrivši polni organ. (foto: Snapchat/kimkardashian)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Preslatka srpska tinejdžerka oduševila čak i Kajli Džener

Izvor: B92, 17.Sep.2016, 10:01

Naša mlada jutjuberka za koju mnogi kažu da neodoljivo podseća na pevačicu Selenu Gomez oduševila je čak i najpoznatiju tinejdžerku na svetu Kajli Džener...Marija Žeželj iz Novog Sada našla se na službenoj stranici na Instagramu kozmetičkog brenda „Kylie Cosmetics“ koji je pokrenula...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.