PRETI JOJ ZATVORSKA KAZNA? Tužilaštvo se oglasilo o slučaju Mirjane Karanović - nanela teške telesne povrede komšinici?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 11:55

PRETI JOJ ZATVORSKA KAZNA? Tužilaštvo se oglasilo o slučaju Mirjane Karanović - nanela teške telesne povrede komšinici?

Sudu predložena ozbiljna kazna!

Kako prenose domaći mediji, navodno je protiv glumice Mirjane Karanović prvo osnovno tužilaštvo podnelo je optužni predlog zbog sumnje da je 27.10. 2022. nanela teške telesne povrede komšinici.

Predlog je podnet Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Navodi se da postoji opravdana sumnja da je 27. oktobra 2022. godine M.K. na štetu oštećene učinila krivično delo Teška telesna povreda.

U optužnici je osumnjičenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavljeno na teret da je navedenog dana u dvorištu stambene zgrade, teško telesno povredila oštećenu, nakon kraće verbalne rasprave. Sumnja se da M.K. desnom rukom uhvatila u predelu grudi oštećenu, a da je zatim protresla pomeranjem ruke, a potom i odgurnula. Oštećena je navodno tada pala na betonsko tlo i usled tog pada je zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve butne kosti.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dve godine ne učini novo krivično delo.

Glumica se nije oglašavala kako bi potvrdila ili demantovala ove navode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Optužni predlog protiv Mirjane Karanović zbog nanošenja teške telesne povrede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2023

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, podnelo je sudu optužni predlog protiv glumice Mirjane Karanović kojim se ona tereti da je 27. oktobra prošle godine gurnula S.S. koja je zadobila teške telesne povrede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.