Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2023, 11:38

Podignuta optužnica protiv glumice Mirjane Karanović, gurnula staricu, žena polomila butnu kost

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv Mirjane Кaranović, zbog sumnje da je dana 27.10.2022. godine, na štetu S. S. učinila krivično delo teška telesna povreda.
​Naime, optužnim aktom osumnjičenoj Mirjani Кaranović stavljeno je na teret da je navedenog dana u dvorištu stambene zgrade, teško telesno povredila oštećenu S. S., na taj način što je nakon kraće verbalne rasprave istu desnom rukom uhvatila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << predelu grudi, te je protresla pomeranjem ruke, a potom i odgurnula, usled čega je oštećena pala na betonsko tlo i usled kog pada je oštećena zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve butne kosti, prenosi Nova.
Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dve godine ne učini novo krivično delo.
Mirjana Karanović o sukobu za staricom (82): „Nisam je gurnula namerno, bilo je veoma neprijatno i burno“

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRETI JOJ ZATVORSKA KAZNA? Tužilaštvo se oglasilo o slučaju Mirjane Karanović - nanela teške telesne povrede komšinici?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023

Sudu predložena ozbiljna kazna!..Kako prenose domaći mediji, navodno je protiv glumice Mirjane Karanović prvo osnovno tužilaštvo podnelo je optužni predlog zbog sumnje da je 27.10. 2022. nanela teške telesne povrede komšinici...Predlog je podnet Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Navodi se da postoji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.