TUŽILA Republiku Hrvatsku: Neda Ukraden ćutala godinama, a sada preduzela DRASTIČNE MERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 13:02

TUŽILA Republiku Hrvatsku: Neda Ukraden ćutala godinama, a sada preduzela DRASTIČNE MERE

Na udaru 26 članova familije

Pevačica Neda Ukraden podnela je tužbu protiv Republike Hrvatske, grada Imotski, kao i brojnih članova svoje bliže i dalje familije (ukupno 26 fizičkih lica) kako bi dobila deo nasledstva u rodnom mestu, navodi hrvatski portal Imperial.net.

Neda je tužbu podnela u Opštinskom sudu u Makarskoj, Stalnoj službi u Imotskom, predmet vodi sudija Ante Knezović, dok pevačicu zastupa imotski advokat Ivan Ćosić. Svim fizičkim licima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je Neda Ukraden tužila postavljena je privremena zastupnica Matea Burazin Lončar, advokatica iz Imotskog. Naime, boravište tuženih je nepoznato, a kako nemaju punomoćnika, redovan postupak oko postavljanja zakonskog zastupnika tuženih dugo bi trajao pa bi za stranke mogle nastupiti štetne posledice.

Nedin cilj je da tužbom postigne to da uknjiži dedovinu u Imotskom, u Glavini Donjoj, a ovim povodom se za domaće medije nije oglašavala.

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.