TRUDNOĆA I BEBA! Posle NERVNOG SLOMA zbog Slobe i DEPRESIJE Luna OTKRILA ŠOK INFORMACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUDNOĆA I BEBA! Posle NERVNOG SLOMA zbog Slobe i DEPRESIJE Luna OTKRILA ŠOK INFORMACIJE

Ispričala sve!

Luna Đogani u poslednje vreme se gotovo pa ne čujeu Zadruzi. Tačnije, izgleda da Đoganijeva izbija u prvi plansamo ukoliko se radi o Slobodanu Radanoviću.

Poslednji put njihovog susreta protekao je veoma turbulentno, jer je mlada Đoganijeva doživela pravi nervni slom. Sloba je došao na žurku u Zadrugu i onako hladno se pozdravio sa Lunom, što je ona u početku kulirala i pravila se da je ne dotiče.

Ipak, nakon nekoliko pesama i određenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremena Luna je počela da rida, proklunje i kune Slobodana, da bi u narednom momentu molila pevača da joj se vrati, tepajuću mu "Slobice, ljubavi moja"

Nakon toga, Luna se na neki način primirila i svojim ponašanjem se uopšte nije izdvajala iz ekipe. Neke druge priče su izbile u prvi plan, a Đoganijeva je toliko utihnula da su mnogi pomislili da će je patnja za Slobodanom toliko "ubiti" i koštati učešća u Zadruzi.

Ipak, Luna se brzo vratila u igru, te je sada povela priču o trudnoći, bebama i deci.

Pogledajte!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.