TRUDI SE DA BUDE GLAS RAZUMA! Miljana se uživo u programu OBRATILA Mariji, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 20:29

TRUDI SE DA BUDE GLAS RAZUMA! Miljana se uživo u programu OBRATILA Mariji, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

Bila je iskrena...

Miljana Kulić naredna se javila za komentar u vezi podele budžeta:

- Obratila bih se prvo svojoj porodici. Nije fer ovo što radiš, bezobrazna si koliko si teška! Što se tiče ostalih zadrugara, molim mamu i advokata da sve šalje na sud i podnose tužbe za sve, a ja ću novac poslati u humanitarne svrhe. Dragi Mišel, kad budeš shvatio da te neko mnogo voli i da ti je prešao preko svega, videćeš neke stvari. Želim da probaš i moje palačinke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti ćeš biti ovde, dokle god te publika drži. Mama, pazi šta radiš, još jednom kažem! - govorila je Miljana, pa izgrlila Mišela.

- Hvala, Đedoviću, na malom budžetu, očekivano. Hvala što ne potenciraš naš sukob, ni ja ne želim konflikt sa tobom - rekao je Tomović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.