TREBA MU FINA DAMA, A NE ŽENA KOJA SEDI KAO DA VALJA DEVIZE! Ana Ćurčić uzvraća PALJBU: Izgoreo Instagram

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 13:45

"TREBA MU FINA DAMA, A NE ŽENA KOJA SEDI KAO DA VALJA DEVIZE!" Ana Ćurčić uzvraća PALJBU: Izgoreo Instagram

"Pravi muškarac ne bira ono što je lako dostupno, već ono za šta se vredi boriti!"

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica šeste sezone Zadruge, nakon što je obnovila svoju ljubavnu vezu sa Acom Bulićem, na meti je žestoke osude, budući da je Bulić još uvek zakonito oženjen Bibom Bulić.

Ana se oglasila za SrbijaDanas povodom optužbi da je sada ona "ljubavnica" kako je optuživala Anđelu Đuričić u Zadruzi, kada je bila sa njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tadašnjim vanbračnim suprugom Zvezdanom Slavnićem, DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Ana se oglasila nedavno na društvenoj mreži Instagram, kako bi objavila fotografiju sa Acom, kako uživaju u kafiću, međutim i tu je "naletela" na loš komentar, na koji, ovaj put, nije ostala imuna:

- Pravi muškarac ne bira ono što je lako dostupno, već ono za šta se vredi boriti - napisala je Ana u opisu fotografije na kojoj je Aca grli.

- Isto tako pravom muškarcu treba jedna fina dama, a ne žena koja sedi kao da valja devize. - glasio je loš komenar, na koji je Ćurčićeva odmah reagovala, te umesto da ga obriše, nadovezala se:

- Iza svake nezadovoljne žene/muškarca stoji ovakav komentar - napisala je Ćurčićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.