NIKO NE PRIČA O TOME KAKO JE ANA ODVOJILA ZVEZDANOVU ĆERKU OD MAJKE! Haos u Narod pita, osuli paljbu po Ćurčićevoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 08:41

"NIKO NE PRIČA O TOME KAKO JE ANA ODVOJILA ZVEZDANOVU ĆERKU OD MAJKE!" Haos u "Narod pita", osuli paljbu po Ćurčićevoj

"To što je on bio sa Anom , kao da je on izdao državu."

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica šeste sezone Zadruge, i po završetku rijalitija jedna je od najviše komentarisanih zadrugara.

Budući da je završila svoj odnos sa Zvezdanom Slavnićem i ponovo uplovila u ljubavnu vezu sa Acom Bulićem, nakon 26 godina, sada su gledaoci osuli paljbu po njoj, govoreći joj da je sada ona ljubavnica, jer je Aca javno priznao da se još nije razveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Bibe Bulić.

Ana se ovim povodom oglasila za SrbijaDanas a šta je rekla POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Tokom sinoćne emisije "Narod pita" jedna od gledateljki se osvrnula i na Anin odnos sa  Zvezdanom Slavnićem:

- Navijala sam za Anđelu i Zvezdana. Osećala sam da Zvezdan ima ljudskosti u sebi više nego što se vidi. To što je on bio sa Anom , kao da je on izdao državu. Niko ne kaže kako je Ana odvojila njega od Sarine Majke. - rekla je gledateljka.

- Jel ste verovali u ovakav ishod posle diskvalifikacije? - upitao je Darko.

- Mislim da će doći do pomirenja, volela bih da bude tako. Mnogo se znalo, da je Ana bila u vezi sa Acom, rekao je da se viđao sa Anom, a ona je sve lagala. Uzmi u obzir Darko da imaš ženu koja te maltretira. Zašto je onda Ana bila sa Zvezdanom, nemaju decu, nemaju ništa. Shvatam Zvezdana, bio je bez društva, nije umeo da se snađe kad je izašao. - rekla je gledateljka.

- Moram da se umešam, slušam vas pomno. Imamo sada situaciju da vidimo, nisam tip koji komentariše nešto. Kakav god da je Zvezdan bio, ispostavilo se sada kao istina. Ja kao drugar nisam htela da se mešam, jer sam njegov drugar i bila bih pristrasna. Nisu se vodile bitke između Anđele Zvezdana i Ane. Nego su se vodili ludački tabori, ne ustaje ti se da prokomentarišeš, to odma Ana krene ti si zlo, ti nisi živela sa mnom. Ne da nisam htela da se zamera. Ne znam da li znate mene je Anđela otpratila sa instagrama. Pitali su me koji je najveći blam, kad sam videla neke klipove. Neke stvari se ne rade, ne samo učešće. - rekla je Matora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TREBA MU FINA DAMA, A NE ŽENA KOJA SEDI KAO DA VALJA DEVIZE!" Ana Ćurčić uzvraća PALJBU: Izgoreo Instagram

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023

"Pravi muškarac ne bira ono što je lako dostupno, već ono za šta se vredi boriti!"..Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica šeste sezone Zadruge, nakon što je obnovila svoju ljubavnu vezu sa Acom Bulićem, na meti je žestoke osude, budući da je Bulić još uvek zakonito oženjen Bibom Bulić...Ana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.