TOPALKO POSTAJE DEDA - HELENA JE TRUDNA?! Divne vesti, pevač se odmah oglasio: Kad dobijem unuče...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 21:43

TOPALKO POSTAJE DEDA - HELENA JE TRUDNA?! Divne vesti, pevač se odmah oglasio: "Kad dobijem unuče..."

Ovo će paru biti prvo dete, a trudnica sada posebno uživa u pažnji supruga.

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, uskoro će se ostvariti kao majka.

Kako mediji saznaju, u drugom je stanju, u četvrtom ili petom mesecu trudnoće, a suprug Dragan Aleksić, za kog se udala sredinom septembra 2021. godine sada je tek tretira kao kraljicu.

Topalkova naslednica viđena je u Rakovici, u ulici u kojoj joj žive roditelji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prema rečima izvora bliskog poznatoj porodici, bila je u udobnoj odevnoj kombinaciji, ali nije uspela da sakrije stomačić iako se trudi oko toga, jer ne voli da se pojavljuje u medijima.

Dobra linija je još uvek krasi i aktivna je trudnica - privatni biznis i dalje joj je u fokusu, samo je malo usporila tempo. Kod Topalovića sve češće boravi, da bi joj oni pomagali, dok joj sa druge strane muž ispunjava sve želje.

Kada su pozvali Topalka konto vesti o prinovi u porodici, bio je zatečen. Ništa nije potvrdio, a ni demantovao, ali je jedva skrivao svoju radost.

- Neću ja ništa da pričam, pitajte Helenu, mada ona insistira da nije javna ličnost i neće da govori za medije. Mi inače o privatnom životu ne pričamo, a kad dobijem unuče svakako ću biti presrećan, bio dečak ili devojčica - izjavio je Topalko za medije.

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Podsetimo, Helena Dragan Aleksić su se venčali u septembru 2021. godine. Veselje je bilo organizovano daleko od znatiželjnih pogleda u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. Otad, često su „pljuštali" brojni pokloni, putovanja, odmah je bilo jasno da je za Aleksića Topalkova mezimica centar sveta.

Ovo će paru biti prvo dete, a trudna Helena sada posebno uživa u pažnji supruga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Priča se da je Helena Topalović u drugom stanju, A NJEN MUŽ JE BIVŠI SUPRUG NAŠE VODITELJKE SA KOJOM IMA DETE: Evo kako on izgleda i čime se bavi

Izvor: Blic, 24.Mar.2023, 08:01

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, navodno je trudna i ona i njen suprug Dragan Aleksić, kojem je u tajnosti rekla "da" u septembru 2021. godine, ostvariće se kao roditelji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.