Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 21:53

TIK DO SRPSKE TROBOJKE: Pogledajte koja zastava je obeležila završetak nastupa Luk Bleka i šta predstavlja

Da li znate o čemu je reč?

67. po redu izdanje prestižnog evropskog takmičenja "Evrovizija" je počelo. Svi fanovi širom Evrope, ali i Australije i ostatka sveta su sa nestrpljenjem čekali ovaj trenutak. Luk Blek, ovogodišnji predstavnik naše zemlje, Srbije, raspametio je publiku u areni u Liverpulu.

Luku su emocije ponele, te se na samom kraju nastupa na tečnom srpskom obratio prisutnima u pomenutoj areni. Međutim, ono što je većini promaklo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jeste da se pored srpske trobojke, našla i zastava koja pripada delu LGBTQ+ zajednice, koja će iznenaditi mnoge, a možda i ne.

Publika je u transu mahala raznim zastavama, dok je pevala numeru našeg predstavnika "Samo mi se spava", a u jednom od kadrova, našla se i pomenuta zastava.

Poznato je da ovo takmičenje mahom vezuju za LGBTQ+ zajednicu, te ne treba čuditi zašto se iste pojavljuju u masi kadrova.

Zasta predstavlja zajednicu transrodnih osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.