TI TREBA DA SE ZAPITAŠ...! Aleks se ponovo PRIBLIŽILA Marku iako su je SPAJALI SA NJIM, poručila mu OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 17:20

"TI TREBA DA SE ZAPITAŠ...!" Aleks se ponovo PRIBLIŽILA Marku iako su je SPAJALI SA NJIM, poručila mu OVO

Naljutila se?

Aleksandra Nikolić, aktuelna učesnica šeste sezone Zadruge i devojka pobednika pete sezone, Dejana Dragojevića, prekinula je odnos sa Markom Markovićem, jer je navodno on nekome rekao da je počeo da gaji emmocije prema njoj.

Podsetimo, do sinoćnjeg ulaska Filipa Cara u Zadrugu, Milica je bila zaljubljena u Marka, a sad se izgleda sve promenilo, budući da se Veselinovićeva ne odvaja od Cara.

Danas je Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučila ipak da se obrati Marku i to baš u trenutku kada su Milica i Car bili sami izdvojei na krevetu.

Mnogi komentarišu da ju je ovo baš isprovociralo da mu se obrati:

- Marko, ako se ispostavi da sam se ogrešila o tebe, a da ništa nisi uradio, reći ću ti jedno veliko "izvini", a ti onda treba da se zapitaš neke druge stvari - rekla je Aleks.

Da li je ovo namerno rekla Marku zbog Milice, ili je dobila neke druge informacije koje su je razbesnele, a vezane su za njenu bivšu drugaricu Milicu, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.