TEK SAD ISPLIVALA ISTINA: Imali su ovakav DOGOVOR pre Zadruge 2 - unutra se sve PREOKRENULO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK SAD ISPLIVALA ISTINA: Imali su ovakav DOGOVOR pre "Zadruge 2" - unutra se sve PREOKRENULO! (VIDEO)

Bivši zadrugar progovorio o svojim drugaricama.

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gost je bio Nenad Aleksić Ša. On je, između ostalog, progovorio i o svom odnosu sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, koji se tokom trajanja rijalitija pokvario, iako su pre ulaska u Imaginarijum bili dobri prijatelji. Reper je tom prilikom otkrio i kakav su dogovor imali pre rijalitija.

- Nije da nismo dobri, mi smo okej. Ušli smo kao kućni prijatelji, baš smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << družili, pravi prijatelji. Nego, eto. Ja sam se malo zbunio. Mi smo se dogovorili pred ulazak u "Zadrugu". Nije sad odnos da smo totalno super, na stend-baju smo. Nemam problem sa njima, ne družimo se kao ranije. Očekivao sam da mi se nađu više, takav je bio dogovor... Ali nije tačno da ne želim očima da ih vidim - ispričao je Ša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.