Svi znamo za najzgodnijeg kriminalca na svetu: Ona ima najseksi policijsku fotografiju

Izvor: Svet, 24.Sep.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi znamo za najzgodnijeg kriminalca na svetu: Ona ima najseksi policijsku fotografiju

Pljačkaš iz Stoktona Džeremi Miks svojom zatvorskom fotografijom “zapalio je društvene mreže”, a sada je dobio ozbiljnu suparnicu. Američka manekenka Angela Koats (22) je stupila na scenu.
Ova zanosna lepotica “lošeg glasa” skinula se u kupaći kostim i pozirala za naslovnu stranu “Džet magazina”. Svojim atributima je opčinila je muškarce širom sveta. Međutim, to ne bi bilo čudno, da Angela nije okorela kriminalka.

Ona je prošlog meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uhvaćena zbog remećenja javnog reda i mira u okrugu Dekalb u Džordžiji. Njena policijska fotografija brzinom svetlosti obišla je Internet.
Tviteraši su jednostavno opčinjeni njenim izgledom, pa masovno šeruju fotografiju. Mnogi su se složili da je u pitanju najseksi policijska fotografija ikada. Među stotinu komentara, jedan je posebno privukao pažnju. “Platio bih kauciju od 360 američkih dolara”, napisao je jedan Tviteraš.
Uprkos brojnim ponudama, moramo da vas razočaramo. Angela je iste večeri puštena na slobodu.

Izvor: Blic
Foto: twitter, facebook

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.