Sve će da GORI, NAPRAVIĆEMO BUM Matora najavila haos u Eliti, već ima pakleni plan

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 03:57

"Sve će da GORI, NAPRAVIĆEMO BUM" Matora najavila haos u "Eliti", već ima pakleni plan

Nakon Anitine izdaje, Jovana redovno menja raspoloženja. U nekim momentima pravi haos u rijalitiju, dok u drugim pokazuje svoju duhovitu i kreativnu stranu. Međutim, ono što je sigurno je svakako to da njena bivša utiče na odluke koje donosi.

Učesnica "Elite", Aneli Ahmić se dotakla burmi koje joj je Asmin Durdžić kupio za veridbu i venčanje, a Milena Kačavenda je procenila da li su prave.

Nakon ovoga, Jovana Tomić Matora je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najavila haos na "Elitoviziji".

- Znaš kad je rekla Stanija da nisu prave burme? Evo ti proceni da li su prave. Jedna je iz Linca, druga iz Italije - rekla je Aneli.

- Naravno da su prave, to se tačno vidi. Rekli su da je lažna ali kad je ugrizeš sve se vidi - dodala je Kačavenda.

- U sad kad se ja pojavim u venčanici na elitoviziji, Kačavendi će da piše na majici lažna kuma, a Đedoviću lažni kum i ide pesma 'i zato ne volim kad miriše ruzmarin, zato nikada telo tvoje ne nosim'. To će sve da gori napravićemo bum - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.