Hvala Kačavendi Jovana Tomić Matora javno otkrila kako joj je Milena POMOGLA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 03:14

"Hvala Kačavendi" Jovana Tomić Matora javno otkrila kako joj je Milena POMOGLA (VIDEO)

Nakon Anitine izdaje, Jovana ne može da se oporavi, te redovno menja raspoloženja. U nekim momentima pravi haos u rijalitiju, dok u drugim pokazuje svoju duhovitu stranu.

Voditelj Darko Tanasijević razgovarao je u "Šiša baru" sa Jovanom Tomić Matorom.

Oni su se u jednom trenutku dotakli Anite Stanojlović i pesme koju joj je napisla, ali i Milene Kačavende.

- Ta pesma je istinita, a ona kaže da je to moj blam, jer sam ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to krenula na sprdnju. Ona se buni, a ove nedelja je njihova nedelja ljubavi, a ona danas budi Maju, nudi Kačavendu vodom, i tako dalje. Ona se umiljava svima. Hvala Kačavendi na pomoći, ali sam se plašila da ću da se nasmejem - rekla je Matora pa dodala:

- Bojana ima osećaj da je nju Anita preveslala, dala je argumente o Aniti, ali eto mene za Mateu nije toliko bolelo, ali Anđelo me boli jer je on tu, ali posle bizarne stvari sa Mateom, ovo je problme jer je tu. Situacija sa Mateom se desila pre dvanaest dana, a sada je nešto novo. Juče na Nominacijama me je pogodilo to što ljudi nisu komentarisali Anitu zbog nje same, nego su komentarisali naš odnos. Meni je Majčica sinoć kao on je na mojoj strani, a onda glumi ludilo. Bebica, koji njima dvoru, sprema, a meni priča sve. On je rekao da je Anđelo rekao Aniti da ne želi vezu, a onda mu je ona ponudila kombinaciju. Marija Malivuk priča loše o Aniti, ali joj daje podršku zbog Miće - rekla je.

- Anđelo, šta misliš o njemu? - upitao je Darko.

- On igra igru sa njom, i sa svima. Glumi nekog rijaliti igrača, kalkuliše dobro - rekla je Matora, pa dodala:

- Anita priča da je samouverena da bi ne vratila, ona je krembilka. Ona je bolesna devojka, nesigruna, nesrećna, ona vidi šta ja radim, ona mene gleda da se hrani, ali ne shvata da ne želim to. Oni gledaju da li su na intervju,i danas za slikanje što nju neki nisu zvali - dodala je Matora.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Sve će da GORI, NAPRAVIĆEMO BUM" Matora najavila haos u "Eliti", već ima pakleni plan

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023

Nakon Anitine izdaje, Jovana redovno menja raspoloženja. U nekim momentima pravi haos u rijalitiju, dok u drugim pokazuje svoju duhovitu i kreativnu stranu. Međutim, ono što je sigurno je svakako to da njena bivša utiče na odluke koje donosi...Učesnica "Elite", Aneli Ahmić se dotakla burmi koje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.