Izvor: Scandal.rs, 14.Nov.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Mančić se poverila prijateljici da je ostavila Simeona Ocomokosa!

Suzana Mančić je izazvala burne reakcije tokom poslednjeg TV gostovanja u emisiji “Magazin In”. Podsetimo, TV zvezda je godinama unazad bila u vanbračnoj vezi sa Simeonom Ocomokosom, da bi prošle godine konačno stali na “ludi kamen” i ozvaničili pred zakonom ovu zajednicu. Upravo zbog toga ju je voditeljka emisije Sanja Marinković stavila na težak zadatak, The post Suzana Mančić se poverila prijateljici da je ostavila Simeona Ocomokosa! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAJANA PAUNOVIĆ PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN?! ŽIKINA BIVŠA PROGOVORILA O UDAJI: Razlika u godinama nije prepreka!

Izvor: Scandal.rs, 15.Nov.2019, 02:37

Dajana Paunović nije izgubila veru u ljubav posle razvoda, a kako kaže, papir ništa ne garantuje. Voditeljka je priznala da nije sigurna da li bi se ponovo udala. – Ako me pitate da li bih se ponovo udala, ne znam, jer mislim da papir ništa ne garantuje, možete voleti doživotno i bez potpisa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.