Sulejman Slavko nezadovoljan novim zadatkom, Maja Nikolić jedva čeka venčanje VIDEO

Izvor: Poznati.info, 18.Apr.2013, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sulejman Slavko nezadovoljan novim zadatkom, Maja Nikolić jedva čeka venčanje VIDEO

Slavku Laboviću se ne dopada novi nedeljni zadatak i nije oduševljen ulogom Sulejmana koja mu je pripala. S druge strane, Maja Nikolić kao Hurem jedva čeka dan kada će se “udati” za njega.

Kao Sulejman Veličanstveni, Slavko je postao apsolutni vladar u kući “Velikog brata”, a ostali takmičari moraju da ga slušaju. Iako može da traži šta god poželi, glumac uopšte nije srećan zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << novog zadatka.

Razlog tome je činjenica da će Maja Nikolić, u ulozi Hurem, krajem nedelje postati njegova žena. Slavko kao Sulejman trenutno je “u braku” sa Mahidevran, koju igra Vendi.

Prve dve noći Slavko će spavati sa kim poželi, a treću i četvrtu će morati da provede u krevetu sa Hurem, odnosno Majom Nikolić. Međutim, taj deo teksta nedeljnog zadatka glumac nije pročitao ostalim ukućanima.

Maja jedva čeka kraj nedelje, kada će se održati venčanje između Hurem i Sulejmana, odnosno između Slavka i nje.

- On treba samo da uživa i čeka dan kada će se spojiti sa mnom – izjavila je Maja, koja je dodala da će njihova prva bračna noć biti “mistična”.

VIDEO> Kuća “Velikog brata” postala Sulejmanov harem:

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sukobili se Milić i Maja, pevačici ruka u zavoju!

Izvor: Tracara.com, 18.Apr.2013

Ruka joj je u zavoju – kaže da je Milić želeo da joj polomi ruku! U rijalitiju Veliki Brat izgleda da je došlo do još jednog incidenta, koji ovog puta nije rezultirao izbacivanjem. Naime, u uključenju iz kuće koje smo gledali jutros, Maja Nikolić ima ruku uvijenu u zavoj.Pevačica kaže da...

Nastavak na Tracara.com...

Maja Nikolić: "Slavko i ja imamo budućnost i posle Velikog brata!"

Izvor: NaDlanu.com, 18.Apr.2013

Odnosi u Velikom bratu gori su nego na dvoru Sulejmana Veličanstvenog. Do te mere da spletke ukućana mogu da posluže scenaristima ove serije...Maja Nikolić u ispovedaonici i govori u odnosima u carstvu. Smatra da je Žarko najpokvareniji od svih u rijalitiju, a da je Željko, ma koliko glup, čistijeg...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.