Sud je dodatno kaznio: Lindzi Lohan kao rad za opšte dobro prijavila i druženje sa fanovima

Izvor: Svet, 26.Feb.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud je dodatno kaznio: Lindzi Lohan kao rad za opšte dobro prijavila i druženje sa fanovima

Glumici Lindzi Lohan sud u Los Anđelesu naredio je dodatnih 125 sati rada za opšte dobro nakon spora oko toga je li odradila sve što joj je bilo dosuđeno, kazao je njen advokat.
Lohan ima rok do 28. maja da izvrši svoje obveze koje proizlaze iz presude iz 2012. zbog saobraćajne nesreće nedaleko od Los Anđelesa kada se svojim Poršeom zabila u kamion gradske čistoće i posle toga lagala policiji o nesreći. Ukoliko izvrši te obaveze 28-godišnja glumica koja je na uslovnoj slobodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << od 2007. biće konačno potpuno slobodna. Lohan je prvobitno bila osuđena na 240 sati rada za opšte dobro. kao i na program rehabilitacije i psihoterapije.
Međutim, tužiteljka iz Santa Monike Teri Vajt kazala je da je Lohan kao rad za opšte dobro prijavljivala i susrete sa obožavaocima u Londonu. Lohan je ranije uhapšena zbog vožnje pod uticajem alkohola i krađe.
Izvor: Index.hr
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Još nije slobodna: Dodatni sati rada za Lindzi Lohan

Izvor: Svet, 26.Feb.2015

Mislila da će prevariti sudiju i biti slobodna ali…. Glumici Lindzi Lohan sud u Los Anđelesu naredio je dodatnih 125 sati društveno-korisnog rada nakon spora oko toga da li je odradila sve što joj je bilo dosuđeno.. Lohan ima rok do 28. maja da izvrši sve svoje obaveze iz presude iz 2012. godine...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.