Stanislav raspolaže INFORMACIJOM koju mu je dala Mionina majka: GREBAĆE NA KAPIJU, kad joj ovo saopšti

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 16:23

Stanislav raspolaže INFORMACIJOM koju mu je dala Mionina majka: GREBAĆE NA KAPIJU, kad joj ovo saopšti

Svi su jedva čekali da se oglasi povodom svih aktuelnih tema.

Stanislav Krofak je danas posetio Rajski vrt i porazgovarao sa Drvetom mudrosti, koje ga je odmah upitalo za odnos Mione Jovanović, njegove bivše devojke i Nenada Aleksića Ša, zbog kog ga je Miona ostavila.

Stanislav je ponovo naglasio da ga Miona ni najmanje ne interesuje, a ponašanje Ša mu nije normalno i veruje da njihova veza zavisi samo i isključivo od nje, odnosno, toga koliko je ona daleko spremna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ide.

- Mene ne zanima ni Miona, a ni Ša, on se meni izvinio i to je to, posle me nije uvredio. Njihov odnos mi je prečudan, više čujem tu tokom emisije, ali meni to nije normalno. Da li će opstati, to morate pitati nju, zavisi koliko će daleko ići, koliki je njen prag tolerancije, to mene sada ne zanima, ja sam taj odnos završio - priznao je Stanislav kod Drveta mudrosti.

Podsetimo, Mionina porodica ne želi ni da čuje za repera i njihovu vezu, što je poručila i Stanislavu, koji je poruku preneo bivšoj devojci:

- Koja ljubav, ono je bolest. On joj ne da da diše, ispran joj je mozak, trebaće duži vremenski period da se oporavi, kada bude izašla i sve bude videla svojim očima. Otac mi je puno bolestan i na samrti je, tako da me ne zanima puno sad njena "ljubav", samo bih volela da ne krene za ludakom da napusti rijaliti - glasi, između ostalog, poruka, koju je Stanislav dobio od Mionine majke, a koju ako bude iskoristio kao svoje glavno oružje, može da dovede do toga da Miona grebe na kapiju, potencijalno.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stanislav priredio Mioni IZNENAĐENJE KAKO BI JOJ ULEPŠAO DAN: "Mislim da je mnogo pogrešila jer ga ostavila"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024

Oni su trenutno najvažnija tema Elite, a evo šta ima da kaže osoba koja ej videla sve...Stanislav Krofak je u petak ušao u elitu i od tada ne prestaje da oduševljava publiku elite svojim odmerenim i smirenim ponašanjem...Iako je ušao u rijaliti kako bi dobio izvinjenje od Nenada Aleksića Ša...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.