Nakon UNIŠTAVANJA imanja i imovine, Ša NAPUSTIO Belu kuću: Takmičari u strahu zbog reperovog ponašanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 08:48

Nakon UNIŠTAVANJA imanja i imovine, Ša NAPUSTIO Belu kuću: Takmičari u strahu zbog reperovog ponašanja

Neverovatni prizori tokom noći.
I ptice na grani znaju koliko je veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović poljuljana i na klimavim nogama otkad je Stanislav Krofak uveličao Šimanovce svojim prisustvom.
Međutim, ono što je Nenad dozvolio sebi u toku ove večeri evidentno ne priliči nekome ko je debelo zagazio u petu deceniju života.
Tokom rasprave sa Lepim Mićom, bivši reper potpuno je izgubio kompas.
- Šta da branim, šta da kažem? - urlao je Ša, i u jednom trenutku počeo da razbija sve što mu je stalo na put o zid. Takmičari koji su sedeli na garnituri odmah pored brzo su se pomerili, jer je od siline udaraca srča letela na sve strane.
Evidentno je da su zvukovi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stanislav raspolaže INFORMACIJOM koju mu je dala Mionina majka: GREBAĆE NA KAPIJU, kad joj ovo saopšti

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024

Svi su jedva čekali da se oglasi povodom svih aktuelnih tema...Stanislav Krofak je danas posetio Rajski vrt i porazgovarao sa Drvetom mudrosti, koje ga je odmah upitalo za odnos Mione Jovanović, njegove bivše devojke i Nenada Aleksića Ša, zbog kog ga je Miona ostavila...Stanislav je ponovo naglasio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.